Lüks spor otomobil sınıfında tüm zamanların en başarılı modellerini hediye eden ve otomotiv sektörünün tutku yaratmayı başaran en önde gelen otomobil markalarından biri olan Ferrari’nin ülkemizde Tofaş çıtası altında distribütörlüğünü sürdüren FerMas, Türkiye’nin 7 yılda 153 Ferrari satışı gerçekleştirmeyi başardı. Sadece geçtiğimiz yıl 23 adet Ferrari satışıyla dikkat çeken FerMas, 2012 yılında da 20 adet Ferrari satışı gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

FerMas Satış ve Pazarlama Müdürü Ferhat Albayrak, İstanbul Kongre Merkezi’nde(ICC) gerçekleştirilen basın toplantısında, “Tofaş gibi güçlü bir çatının altında dünyanın marka değeri en yüksek şirketlerinden biri olan Ferrari’yi müşterilerine yakışır bir şekilde temsil ediyoruz. Bu anlamda FerMas olarak 8.yaşımıza girmeye hazırlandığımız 2012 yılında müşterilerimize sıra dışı bir satış sonrası sunmaya başlayarak 7 yıl ücretsiz pereyodik bakım ve servis hizmeti sunmaya başladık. 2012 yılında ise şimdiden 7 tanesini sattığımız 540 bin Euro’luk anahtar teslim satış fiyatına sahip Ferrari 458 Spider modeliyle yine süper lüks spor otomobil pazarında liderliğimizi sürdürmeyi amaçlıyoruz .
2012 yılı hedefimiz olan 20 adetlik araç satışının yarısını Mart ayı başı itibari ile tamamlamış olmamız ve yılın son çeyreğinde ilk müşteri teslimine başlayacağımız Ferrari F12 Berlinetta gibi sıra dışı yeni modellerimizin varlığı , bizi hedeflerimize ulaşma yolunda daha da motive ediyor”açıklamasını yaptı.
ADVERTISEMENT