Opel, temmuz ayında binek ve SUV modellerinde müşterilerine avantajlı kredi olanaklarının yanı sıra çoğu modelinde de nakit indirim seçeneği sunuyor.
Çok yönlü hafif ticari araç modellerinde ise KOBİ’lere özel imkânlar sağlayarak dikkatleri üzerine çekiyor. Opel Vizör’ü ve Pure Panel kokpitiyle ses getiren modeli yeni Mokka, 300 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkânıyla yeni sahiplerini bekliyor.
Opel Corsa, temmuz ayı boyunca 150 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi seçeneği ile satın alınabiliyor. Markanın cesur ve yalın tasarım öğelerini taşıyan ve güçlü karakteriyle öne çıkan Opel Astra, 300 bin TL‘ye 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkânıyla sunuluyor.
Opel’in çok yönlü yenilenen hafif ticari araç modellerinden Combo 300 bin TL’ye 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi seçeneğiyle sunulurken, Ultimate donanımına özel 400 bin TL‘ye 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi imkânı ile de tercih edilebiliyor.
Combo Cargo da ise 400 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0 faiz kredi imkânı müşteriler ile buluşuyor. Alman mühendisliği ve ince düşünülmüş detaylarla tasarlanmış Movano’da ise 450 bin TL için 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi imkânı sunuluyor.
Opel, temmuz ayında yeni araç sahibi olmak isteyenleri showroomlarına bekliyor.