DS Automobiles, yılın ilk çeyreğinde satışlarını, 2022’nin aynı dönemine göre dörde katlayarak önemli bir başarıya imza attı.

Stellantis Türkiye’nin premium segmentteki temsilcisi DS Automobiles, yılın ilk çeyreğinde gerçekleştirdiği 717 adetlik satışla aynı segmentte yüzde 4,1’lik pazar payına ulaştı.

Bulunduğu segmentte yeni DS 7 modeliyle de benzer bir başarı sergileyen DS Automobiles, geçen yılın ilk çeyreğinde satılan DS 7 CROSSBACK modeline oranla satışlarını da yüzde 400’ün üzerinde artırmayı başardı.

DS Türkiye Genel Müdürü Selim Eskinazi, “2022 yılının sonunda tanıttığımız yeni DS 7 modeline çok büyük ilgi var ve satışlarımıza önemli katkı sağladı. 2023’ün ilk çeyreğinde 546 adet DS 7 satışı gerçekleştirdik. Yeni DS 7, markamızın ivmelenmesine en büyük katkı sağlayan model oldu” dedi.